Aanmelden commissie

Als er nog GEEN commissie bij u in de buurt actief is en u hier WEL behoefte aan heeft dan geeft het Bewonersplatform Wonenbreburg Breda u deze mogelijkheid.
 
U kunt ook informatie vragen aan de woonconsulent van WonenBreburg.
Bewonersparticipatie: meepraten, meedenken over en in uw woningen, en mee participeren bij groot onderhoudsprojecten. Het Bewonersplatform Wonenbreburg Breda en WonenBreburg vinden het zeer belangrijk om te weten hoe u als huurders over bepaalde zaken denkt!
 
U heeft voor een bewonerscommissie tenminste een voorzitter, een secretaris en een penningmeester nodig. U ondertekent een samenwerkingsovereenkomst met het bewonersplatform, u laat zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel (de kosten zijn voor het bewonersplatform), u laat zich dan inschrijven als een vereniging met beperkte bevoegdheden.
Als commissie maakt u onkosten, u ontvangt hier voor een financiële vergoeding. Daar heeft u natuurlijk een bankrekening voor nodig die u opent op naam van uw commissie.
Ook wordt er een financiële bijdrage onder voorwaarden door het bewonersplatform ter beschikking gesteld.
Als erkende commissie heeft u voordelen, en niet alleen financieel, het bewonersplatform organiseert ook cursussen, geeft u deskundige ondersteuning, en denkt met u mee!
Ook bij het opstarten van een commissie krijgt u ondersteuning van het bewonersplatform.De contacten met de commissies zijn zeer goed te noemen.

Dus schroomt u niet, neem gerust contact met ons op, wij nemen de tijd voor u en een kopje koffie/thee staat altijd voor u klaar.

Bewonersplatform WonenBreburg Breda
Vaartbossen 104, 4816 JJ Breda
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.